I samband med att ett äktenskap eller samboförhållande upplöses kan det ibland uppstå frågor kring t.ex. vårdnaden om barnen, barns boende och umgänge med den andre föräldern. 

En familjerättslig tvist kan ofta vara känslomässigt slitsam för både vuxna och barn, det är därför viktigt att du känner att du har ett stort förtroende för den person som biträder dig. Vi har lång erfarenhet av familjerättsliga frågor och kan hjälpa dig med råd och vägledning för att hitta konstruktiva lösningar på dina familjerättsliga problem. Vi åtar uppdrag som ombud inom följande områden:

Vi åtar oss även uppdrag som medlare förordnad av domstol i vårdnads-, boende- och umgängesmål samt uppdrag direkt från parterna i frågor som gäller barn. Om ni inte vill gå till domstol utan använda er av medling för att försöka hitta en samförståndslösning kan ni också kontakta oss direkt. Ni bokar då medlingen tillsammans. 

Har du frågor som rör familjerätt eller önskar boka ett kostnadsfritt rådgivningsmöte är du välkommen att kontakta oss.

Behöver du juridisk hjälp? Vi hjälper dig!

Kontakt

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå

Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta. Klicka och läs mer här.